Ideaal transport voor verhuisbedrijven, postbedrijven en bouwbedrijven

Ideaal transport voor verhuisbedrijven, postbedrijven en bouwbedrijven

De bedrijfswagen met gesloten opbouw, genaamd CityCruiser Original,  is geschikt voor het vervoeren van ladingen tot maximaal 3,5 ton, inclusief de laadbak. Deze wagen is leverbaar in vier types, waarbij elk type optimaal afgestemd is op het te vervoeren product. De CityCruiser Original geeft vrijheid in vervoer en tevens gemak tijdens het laden en lossen van:  

  • Inboedels
    Voor verhuisbedrijven is de CityCruiser Original de uitkomst. Grote opslagruimte en de dichtheid van de wagen zorgen voor een veilig en snel vervoer van inboedels.  
  • Postpakketten
    De verschillende mogelijkheden met de wandinvullingen maken effectieve opslagruimte mogelijk. Postbezorgers kunnen hierdoor gemakkelijk de post in- en uitladen.
  • Bouwmaterialen
    De materialen voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw passen perfect in deze bedrijfswagen. Timmermannen met een BE-rijbewijs zijn bevoegd deze wagen te besturen, waardoor ze voor elke klus alles bij de hand hebben. De vloer, bestaande uit 15 of 18 mm dikke platen voorzien van antislip, voorkomt het beschadigen van materialen.

Lees hier meer over de CityCruiser Original of bekijk bijvoorbeeld hier de CityCruiser Kardel.

Direct naar uw Cruiser dealer