Farma CruiserDe voordelen van de Farma Cruiser

Farma Cruiser

De lichtste & zuinigste farma-gecertificeerde opbouw. Een innovatief opbouwsysteem dat voldoet aan alle nieuwe eisen gesteld door de EU.

Nieuwe richtlijnen GDP
De EU heeft in 2013 een nieuwe richtlijn voor GDP (Good Distribution Practices) van medicijnen voor consumentengebruik afgegeven. Deze richtlijn is inmiddels wettelijk verplicht. De koeltemperatuur moet, als de deuren van de koelopbouw max. 6 keer per uur worden geopend, tussen vastgelegde onder- en bovengrenzen blijven. Afhankelijk van de vervoerde farmaceutische producten (vaccins, medicijnen, etc.) is het temperatuurbereik vastgelegd. De temperatuur in de opbouw dient continu geregistreerd te worden.

 

Gecertificeerd: Farma Cruiser
Samen met CareCool - Dometic, producent van koelmachines voor koelopbouwen, heeft RTS Nederland een combinatie met de Helsinki Cruiser koelopbouw gespecificeerd die door de Universiteit van Wageningen is gecertificeerd.

De Farma Cruiser opbouw is de lichtste en zuinigste gecertificeerde Farma koelopbouw die in het 3.5 tot 5 ton segment verkrijgbaar is. Wilt u meer informatie of deze opbouw? Neem contact op met een van onze dealers.

Meer foto's

Farma CruiserFarma Cruiser

Direct naar uw Cruiser dealer