Dealers


 

Ford Hofpoel

Dealers

Hofpoel adviseert de cliënt met betrekking tot de keuze van de Ford Transit op basis van een specifieke vervoersbehoefte. Mochten er aanpassingen gepleegd worden, dan draagt Hofpoel zorg voor het ontwerp, de planning en de technische realisatie. Ook biedt Hofpoel productbegeleiding bij de geselecteerde carrosserie bedrijven van de producten die door Hofpoel geleverd worden. 

Strausserf 8 
7391 SX Twello 
Telefoon: 0571-270401
E-mail: info@hofpoel.nl  
www.ford-hofpoel.nl
 

IJntema Carrosseriebouw te Heerenveen

Dealers

IJntema Carrosseriebouw is een toonaangevende en degelijke carrosseriebouwer. Sinds 1877 blinken wij uit in speciaalbouw, op maat gebouwde carrosserieën, kranen, distributiebakken en containersystemen. We bedenken steeds nieuwe productiemethoden om de beste carrosserieën tegen een redelijke prijs af te kunnen leveren. Iedere dag opnieuw maken we er met ons hele team een sport van om de mooiste en de meest degelijke vrachtwagens af te leveren.

Leeuwarderstraatweg 151A
8441 PK HEERENVEEN
Telefoon: 0513 - 671 411
E-mail: info@ijntema-bv.nl
www.ijntema-bv.nl

Jonker Carrosserieën te Apeldoorn

Dealers

Jonker Carrosserieën is een bedrijf voor het bouwen van zeer divers carrosseriewerk. Eigenaar Lauwrens Jonker is in 1986 in Zutphen begonnen, toen nog met de nadruk op veewagens. Inmiddels is het bedrijf gevestigd in Apeldoorn en zijn de activiteiten uitgebreid met allerlei soorten carrosseriewerk inclusief schadeherstel, spuitwerk en laadklepkeuringen (LPK). 

Oude Berghuizerweg 82

7336 AW Apeldoorn
Telefoon: 055-533 27 33

Fax: 055-533 17 51

E-mail: info@jonkercarrosserieen.nl
www.jonkercarrosserieen.nl

Persoon Carrosserie te Bemmel

Dealers

Op 1 oktober 2012 opgericht: Persoon Schadeherstel en Carrosserie BV. Vanaf 15 oktober zijn wij onze werkzaamheden gestart te Bemmel / Huissen, Nijverheidstraat 42. Hier voeren wij voor u alle werkzaamheden uit op het gebied van schadeherstel van personenauto’s, bestelwagens, vrachtauto’s en getrokken materieel. Wij zijn gespecialiseerd in het spuiten van alle soorten voertuigen en tevens herstellen, leveren en monteren wij alle soorten carrosserieën.

Nijverheidstraat 42
6681 LN Bemmel
Telefoon: 026 - 3255627
Fax: 026 - 3252416
Email: info@persoon-sc.nl
www.persoonschadecarrosserie.nl

Rüttchen Veghel

Dealers

Rüttchen kan voor alle merken alle vormen van carrosseriebouw leveren. Maatwerk is het specialisme van Rüttchen. In de meeste gevallen hebben de aanpassingen van bestelauto's betrekking op het ombouwen van laadbakken, laadkleppen en autolaadkranen. Maar we doen nog veel meer, zoals het vervaardigen van dubbele cabines, isolatie van laadruimten en opbouw van koel-/vrieswagens. Iedere dag staat een enthousiast team van ruim twintig vakmensen paraat om uw wensen snel en efficiënt om te zetten in op maat gemaakte oplossingen. 

De Amert 708
5462 GH Veghel
Telefoon: 0413 - 34 96 00

Fax: 0413 - 34 96 01
E-mail: customersupport@ruttchen.nl
www.ruttchen.nl/vans/service/carrosseriebouw

TAL Techniek te Weert

Dealers

Carrosseriebedrijf Tal Techniek BV is gespecialiseerd in het vervaardigen van carrosserieën op maat. Open en dichte bakken, huifbakken, schuifzeilen en koelcarrosserieën worden naar wensen van de klant gemaakt bij het gespecialiseerde bedrijf in Weert. Tal Techniek ontwerpt naar de wensen van de klant een carrosserie op maat. Niet alleen de grote klanten, maar ook eenmansbedrijven komen met hun wensen. 

Risseweg 21
6004 RM Weert
Telefoon: 0495-538 087
Fax: 0495-540 365
E-mail: info@taltechniek.nl
www.taltechniek.nl

Van Berkum Carrosserie te Lochem

Dealers

Van Berkum Carrosseriebedrijf is sinds 1930 gevestigd in Lochem. Oorspronkelijk begonnen als koetsenbouwer en door de jaren heen ontwikkeld tot een modern carrosseriebedrijf. In 1963 heeft een aantal vooraanstaande carrosseriebedrijven in Nederland hun krachten gecombineerd in de Combigroep. De combigroep leden hebben in het verleden meerdere types carrosserieën ontwikkeld voor zowel het licht als zware segment.

Natuurlijk kan alles voor elke klant op maat gemaakt worden, immers iedere klant is verschillend en heeft andere eisen aan zijn of haar voertuig. Voor diegene die opzoek is naar een standaard oplossing hebben wij voldoende mogelijkheden in ons CombiGroep product pakket. 

Kwinkweerd 133
7241 CW Lochem
Telefoon: 0573 - 251780
Fax: 0573 - 257020
www.berkum.nl

WEMA Carrosserie BV

Dealers

Uitstraling en functionaliteit van uw wagenpark staan voorop. WEMA Carrosserie helpt u graag bij het realiseren van uw wensen en idealen. Een team van specialisten binnen WEMA Carrosserie zal u helpen vanaf het idee tot ontwerp, realisatie en zelfs financiering en/of huur om voor u de best mogelijk oplossing te bieden voor uw transport.

Wij staan voor passie, vakkennis, duurzaam ondernemen en vooral nuchter blijven. Transport zal er altijd blijven alleen de manier waarop is aan het veranderen. Wij houden deze veranderende internationale markt nauwlettend voor u in de gaten en springen in op kansen en bedreigingen. Samen met u maken wij het verschil.

Kwinkweerd 133
7241 CW Lochem
Telefoon: 0548-613670
E-mail: info@wema.nl
www.wema.nl

Direct naar uw Cruiser dealer