CityCruiser Special - Cruiser Mammoet

De nieuwste toevoeging aan het Cruiser Programma is de Cruiser Mammoet. De Cruiser Mammoet is een lichtgewicht opbouw door de speciale Ecofloor vloer en Ecofont zijwand constructie. De licht geïsoleerde Cruiser Mammoet heeft een laadvermogen van 1120 kg en met de HACCP goedgekeurde vloer is deze opbouw uitermate geschikt voor onder andere bloemen- en broodvervoer.

Lees meer

CityCruiser - Slider

De meest recente toevoeging aan het CRUISERS programma is de CityCruiser Slider. De CityCruiser Slider is een schuifzeilopbouwsysteem dat zeer snel te openen en te sluiten is omdat het in tegenstelling tot een standaard schuifzeilopbouw zonder spangespen werkt. Het zeil schuift boven en onder in een aluminium rail. De chauffeur bespaart veel laad- en lostijd omdat het losmaken en aanspannen van de spangespen niet meer nodig is. Ook neemt het laadvermogen toe door de superlichte aluminium carrosserie.

Lees meer

CityCruiser - Home Delivery

De CRUISER Home Delivery biedt de beste oplossing voor het thuisbezorgen van boodschappen én is superlicht van gewicht. De standaard uitvoering is met twee op maat gemaakte loop-achterdeuren. Tevens kunnen de maten en uitvoeringen worden aangepast op wens van de 'kruidenier' én kan nog worden gekozen voor:

Lees meer

CityCruiser - Kardel

De kans is groot dat het transport van uw grote ladingen een heel stuk efficiënter kan. In gewicht, maar ook in gebruiksgemak!

De CityCruiser KARDEL is een absolute lichtgewicht: binnen het 3,5 ton segment zelfs de lichtste in zijn soort. Omdat deze schuifzeilopbouw aan de zijkant, de achterkant én de bovenkant open kan, wordt laden en lossen bovendien een heel stuk flexibeler. Met de CityCruiser KARDEL wordt uw bedrijfswagen direct breed inzetbaar. 

Lees meer

CityCruiser - Original

De CityCruiser Original is de oplossing voor het vervoer van een beladen (maximaal 3,5 ton inclusief laadbak) bedrijfswagen met een gesloten opbouw. Dit maakt uw bedrijfswagen geschikt voor vervoer van nagenoeg alle goederen, van postpakketten tot bouwmaterialen en retailgoederen.

Lees meer

CityCruiser Special - Athene

Lichtgewicht open aluminium carrosserie voor transporter met een laadbak. Voor bedrijfswagens met een open laadbak zijn de CityCruiser specials zeer geschikt. Een voorbeeld uit de cruiser specials is de CityCruiser Athene, deze heeft een ideaal lichtgewicht aluminium opbouwsysteem. De complete carrosserie is toepasbaar op transportwagens van alle automerken in het BE-segment. De wagens met open laadbak zijn door de vele opties exact in te vullen naar de wens van iedere gebruiker: van hovenier tot bouwbedrijf.

Lees meer

CityCruiser Special - Farma Cruiser

De Farma Cruiser opbouw is de lichtste en zuinigste gecertificeerde Farma koelopbouw die in het 3.5 tot 5 ton segment verkrijgbaar is. De Farma Cruiser voldoet aan de nieuwe richtlijn voor GDP (Good Distribution Practices) van medicijnen voor consumentengebruik. Deze richtlijn is inmiddels wettelijk verplicht. Afhankelijk van de vervoerde farmaceutische producten (vaccins, medicijnen, etc.) is het temperatuurbereik vastgelegd.

Lees meer

CityCruiser Special - Helsinki

Vervoert u zakelijk voedingsmiddelen die gekoeld moeten worden? De CityCruiser Helsinki is een koel-vries laadbak voor bedrijfswagens uit het BE-segment. Afhankelijk van de afmeting heeft de lichtgewicht koel-vries carrosserie een eigen gewicht tussen de 500 en 600 kg. De Helsinki heeft het lichtste eigen gewicht dat verkrijgbaar is. Hierdoor is het juist met de Helsinki mogelijk om meer lading mee te nemen waar andere opbouwen al overbeladen zijn.

Lees meer

CityCruiser Special - Glasgow

De bestaande productlijn van het Cruiser-programma is gecompleteerd met een gloednieuw Glasresteel, de zogenaamde Cruiser Glasgow. Dit aluminium glasopbouwsysteem is zeer licht in gewicht en daardoor geschikt voor nagenoeg iedere bestelwagen. Het nieuwe systeem is ontwikkeld in samenwerking met specialisten uit de glaswereld en sluit daardoor naadloos aan op de klantwens.

Lees meer

Direct naar uw Cruiser dealer